RG Agro Machinery

Suntem o companie specializata in comercializarea masinilor si utilajelor agricole. Calitatea produselor comercializate, precum si prestarea serviciilor cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes.

Suntem preocupați în mod constant să atingem excelența în domeniu prin păstrarea unui climat de încredere, respect și colaborare în relația cu clienții și partenerii noştri.

La noi gasiti de la piese pentru utilaje, tractoare sau orice model de autoturism, pana la uleiuri auto, baterii auto, anvelope auto, lichide de frana, filtre, discuri, placute sau alte produse necesare intretinerii utilajelor agricole, tractoarelor sau autoturismelor.

Misiune

Misiunea noastra este sa ajutam industria agricola prin investitii in tehnologie avansata, prin o abordare moderna a agriculturii. Fara pierderi, cu costuri si riscuri reduse.

Viziune

Scopul nostru este sa devenim o companie de incredere pentru cat mai multi producatori din Romania astfel incat sa contribuim la dezvoltarea industriei agricole prin dedicatie si munca.

Valori

Calitate Credem in calitatea produselor pe care le livram
Dezvoltare Ne place sa crestem ca oameni si ca organizatie
Parteneriat Credem in succesul reciproc