RG Agro Machinery

Suntem o companie specializată în comercializarea mașinilor și utilajelor agricole. Calitatea produselor comercializate, precum și prestarea serviciilor cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motivează o politică coerentă orientată către succes.

Suntem preocupați în mod constant să atingem excelența în domeniu prin păstrarea unui climat de încredere, respect și colaborare în relația cu clienții și partenerii noştri.

Toate mașinile sunt certificate, ceea ce le face potrivite pentru aplicarea la diverse programe și proiecte pentru fondurile de modernizare a parcului mașinilor agricole.

La noi găsiți de la piese pentru utilaje, tractoare sau orice model de autoturism, până la uleiuri auto, baterii auto, anvelope auto, lichide de frână, filtre, discuri, plăcute sau alte produse necesare întreținerii utilajelor agricole, tractoarelor sau autoturismelor.

Misiune

Misiunea noastră este să ajutăm industria agricolă prin investiții în tehnologie avansată, prin o abordare modernă a agriculturii. Fără pierderi, cu costuri și riscuri reduse.

Viziune

Scopul nostru este să devenim o companie de încredere pentru cât mai mulți producători din România astfel încât să contribuim la dezvoltarea industriei agricole prin dedicație și muncă.

Valori

Calitate Credem în calitatea produselor pe care le livrăm.
Dezvoltare Ne place să creștem ca oameni și ca organizație.
Parteneriat Credem în succesul reciproc.

Târguri și expoziții