sertizari furtunuri hidraulice urziceni

sertizare furtun hidraulic urziceni

sertizari furtune urziceni

furtune hidraulice urziceni
furtunuri hidraulice urziceni

sertizari furtunuri hidraulice urziceni

RG AGRO executa servicii de sertizare furtun in functie de cerintele si nevoile fiecarui client in parte – furtunuri joasa, medie si mare presiune, in maxim 24 de ore. Tehnologia si echipamentele utilizate la sertizare sunt certificate si confera un grad ridicat al calitatii produsului finit.

Atelierul nostru din Urziceni este dotat cu aparatura necesera din domeniul sertizarii furtunurilor hidraulice, iar angajatii nostri au fost instruiti si calificati pentru sertizarea furtunurilor hidraulice.

Va asteptam in atelierul nostru din Strada Merilor 10, Urziceni, Ialomita.

Sertirizari furtunuri Urziceni

Furtunurile hidraulice sunt prezente la majoritatea echipamentelor automatizate de acest tip. Acestea permit transportul agentilor sub inalta presiune catre echipamentele ce dispun de actionare hidraulica. La baza structurii unui furtun hidraulic poate fi asemanata cu principiul foilor de ceapa. Multiple straturi cu rol protector sunt aplicate peste tubul din cauciuc, uneori acestea avand in compozitie chiar si elemente metalice.

Masuri de siguranta atunci cand utilizati furtunuri hidraulice

Chiar daca structura furtunurilor hidraulice de mare presiune poate sa para destul de rezistenta, insa va interveni factorul de uzura, in urma solicitarilor mecanice sau chimice. Nu putem afirma ca un furtun hidraulic este foarte durabil, deoarece pe masura utilizarii, rezistenta furtunului are de suferit.

Pentru a prelungi pe cat posibil durata de utilizare a unui furtun hidraulic, trebuie sa-l pastrati in conditii meteo cat mai placute. Mai exact, utilizarea furtunurilor hidraulice la temperaturi foarte joase sau foarte inalte poate dauna la integritatea si rezistenta acestora. In acest sens, recomandam acoperirea furtunului cu un strat exterior termoprotector.